​Sportscreen - zaterdag 5 november 
Voor het goed beoefenen van een sport wordt veel van het lichaam gevraagd. Iedere beperking, hoe klein ook, kan de prestaties verminderen of blessures in de hand werken. Chiropractie helpt het lichaam optimaal te laten functioneren om de extra belasting die sport met zich meebrengt aan te kunnen.
  
Nieuwsgierig wat chiropractie voor u als sporter kan betekenen?
Noteer dan 5 november alvast in uw agenda en meld u aan voor de gratis sportscreening!
 
Chiropractie Oosterhout opent op 5 november van 9.00 tot 15.00uur haar deuren voor een vrijblijvende screening. Tijdens deze dag zal 1 op 1 met een chiropractor een sport-specifieke houdings- en bewegingsanalyse worden uitgevoerd om de functie van de wervelkolom en het bewegingsapparaat als geheel te beoordelen.
Daarnaast krijgt u de gelegenheid om eventuele klachten die u heeft te bespreken en vragen te stellen om te zien wat chiropractie voor u zou kunnen betekenen.

Chiropractie kan sporters op twee manieren helpen. Ten eerste door sportblessures te behandelen en ten tweede door optimalisatie van het bewegingsapparaat om het lichaam tot betere prestaties te brengen en de kans op blessures te verminderen. De chiropractor is goed in staat om een eventuele disbalans in het lichaam op te sporen en hierop een behandelplan af te stemmen.
 
Of u nu recreatief sport of op topniveau, meld u vandaag nog aan via onderstaande link!

Wacht niet te lang, want plaatsen voor de gratis sportscreening zijn beperkt.
  
     
 
Maak een afspraak voor een gratis sportscreening