Speciaal voor leden van K-fitness!

Heeft u last van nek- of rugklachten? Laat u niet beperken door rugpijn of andere blessures. Bij dit soort klachten kan chiropractie een uitkomst bieden.

De gratis screening
De chiropractor bespreekt tijdens uw screening uw klacht om de aard van de klacht te begrijpen en de mogelijke triggers te identificeren. Daarna volgt een lichamelijk onderzoek. Door bepaalde testen te doen en een analyse te maken van bewegingspatronen kunnen we een indruk krijgen wat het probleem is. Naar aanleiding van het gesprek en het lichamelijke onderzoek wordt er een diagnose gesteld en geheel vrijblijvend een behandelplan besproken. Er wordt tijdens deze gratis screening geen behandeling uitgevoerd. Mocht u ervoor kiezen om onder behandeling te gaan, dan wordt er een vervolgconsult gepland. De screening duurt 20-30 minuten.

Wat kan uw verwachten van een behandeling?
Het behandelplan is afgestemd op de individu en de klacht.  Geen behandelplan is hetzelfde, maar in principe zijn er twee onderdelen die meestal aanwezig zijn. Ten eerste wordt de blessure behandeld door middel van manipulaties/mobilisaties en diverse technieken om de gewrichten en spieren te beïnvloeden, waaronder Dry Needling. Ten tweede worden er correctieve oefeningen gegeven die erop gericht zijn om foute bewegingspatronen te verbeteren en bepaalde spiergroepen aan te sterken waardoor de kans op terugkerende klachten veel minder wordt.

Heeft uw interesse? Bel naar 0162-470480 of mail naar [email protected]